4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Blanda smöret meddillenoch den hackade tomaten, klicka blandningen över fisken. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form
Ställ rullarna på högkant och toppa med en klick löjrom och några gräslöksstrån. Smaka av med peppar. Använde mig bara av riven cheddarost, tog stenbitsrom i stället för löjrom och fryst gräslök i stället för färsk
Laxrullarna går utmärkt att servera som varmrätt med kokt potatis eller en krämig pasta. Wasabismaken kan lätt förstärkas genom att använda färskost med pepparrot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.