Alltså, hur mycket kan det blåsa och regna egentligen. Nu när vi ändå är igång med julematen. I morse när vi slog upp de blå så hade den värsta blåsten lagt sej ochvi hade våra förhoppningar om en mer vindstillaoch torr dag, men ack som vi bedrog oss
Blanda de olika senapssorterna med skalet från apelsin, honung och rom. Lägg upp ifin burk och låt gärna stå något dygn för att apelsinsmaken ska komma fram
Bryn smöret och stek zucchini, grönkål, halloumioch morot så det får lite färg. ½ dl tärnad halloumi. Inget salt behövs eftersom både gravlax ochhalloumi är salta
Bland annat idag så gjorde jag laxpytt med kaviarsås. Cykeltränat (bra konditionsträning eller hur) och trädgårdsarbete (känns i ryggen) har jag hunnit med
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Såhär glad är man när man brinner för sitt yrke ochsin gröda, dvs rapsplantan på bilden. Matresan (i Ystad Saltsjöbads regi) till några av Österlens matproducenter var verkligenfantastiskt bra
Tänk så fort dagarna går ändå, idag har det blivitlite besök imatbutikenoch bus med godingarna. Så idagblir det en kycklinggryta med smak av grov skånsk senap, det enda jag behövde köpa var färsk dragon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.