Denna gång blev toppingen lite mer standard brunch-aktig medruccola, avokadooch speck. Här använder man som oftast pancetta, skuren i kuber, i stället för bacon, så det är inte bara att gå in i gemene matbutik och tro att det finns rader med bacon uppstaplade
Ta ut pizzan och toppa medavokado, ruccola, grillad paprika och havssalt. Tillsätt krossad tomat, buljong (jag hade ett buljongkok på g men det går bra med lite vatten och buljongtärning) och tomatpuré
Förstärker man salladen med lite lufttorkad skinka eller knaperstekt bacon klarar den sig utmärkt på egen hand, som lättare lunchrätt vid något annat tillfälle
t ex med basilika. Lägg på ruccolaoch servera. Tillsätt olivolja, salt, socker och vetemjöl. Platta ut till portionspizzor och lägg dem på bakplåtspapperklädda plåtar
Dela avokadon på två och byt ut kärnan mot fyllningen. I frysen hos Carina fastnade ögonen på något jag länge velat testa men aldrig tagit mig i kragen och införskaffat - facon
Jag älskar att förbereda och har inga problem med att se till att få vissa saker gjort dagen innan för att det ska underlätta för mig när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.