Laxpizza med blåmögelost, ruccola och avokado
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.5 dl vatten fingervarmt
  • 25 gram jäst
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 burk(ar) krossade tomater
  • 2 klyfta(or) vitlök (ar)
  • 1 st gul lök(ar) , eller charlotten
  • 0.5 st buljongtärning
  • 200 gram mozzarella
  • 1 st röd lök (ar)
  • 100 gram blåmögelost
  • 300 gram rökt lax
  • 1 burk(ar) crème fraiche
  • 1 förpackning rucola
  • 1 st avokado

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.