Laxlasagne med spenat och tomat
Cannolis Blogg
Cannolis Blogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 lasagneplattor, torra
  • 500 gr färsk laxfilé utan skinn
  • 1 fänkål ca 300 gr 2 msk smör
  • 1 tsk anisfrön
  • 200 gr färsk eller fryst spenat
  • salt, pappar
  • (2 krm muskotnöt riven)
  • riven ost
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor ½ msk torkad timjan
  • 1 msk olja
  • 1 burk krossade tomater
  • 2 krm strösocker
  • salt, peppar
  • 2 dl torrt vitt vin (eller matlagningsvin)
  • 2 msk koncentrerad grönsaksfond
  • 3 msk maizena
  • 6 dl mjölk
  • peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.