Laxburgare med äpplechutney och kålsallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gram skinn- och benfri färsk laxfilé
  • 1 st äggvita (or)
  • 0.5 st gul lök
  • 0.5 l ströbröd
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 st saft och skal från lime
  • 0.5 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 0.5 st rödlök (ar)
  • 1 st äpple
  • 2 dl turkisk youghurt
  • 3 msk mangohutney
  • 4 st romansalladsblad
  • 2 st tomater
  • 5 st rödlök (ar)
  • 0.5 huvud spetskål
  • 1 st morot
  • 4 st hamburgebröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.