Så då hittade jag pålaxpåspenatbäddmed fetaost och citron-crème fraiche. Lägg laxenovanpå och krydda med örtsalt och peppar och droppa lite citron över
Lägg bladspenaten i mitten på formen och placera laxbitenovanpå. Salta och peppra laxen. Smöra en eldfast form och salta och peppra lite i botten på den
Laxpå krämig spenatbädd toppad med crispy seaweed (noriblad). Själv tycker jag att det räcker med lite krossad seaweed på toppen av laxen, där den ger god sälta till både lax och spenat
Smörj en form i botten med smöret, salta och peppra. Lägg pålaxen, salta och peppra även denna. Lägg sedan spenaten så att den täcker botten gott och väl - kan se mycket ut med spenaten blir betydligt mindre efter ett tag
Toppa laxen den med ost- & nötpaneringen. Tycker det är gott i paj, i pastarätter och som jag gjorde här i det här receptet, med lite grädde, parmesan och nötter
Lägg laxen i mitten på fatet med potatismoset och häll över såsen. Ska meddelas att herr O här hemma blev helt såld på såsen, och jag ska tillägga att den var helt oemotståndlig Ja´hela rätten faktiskt fick full pott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.