Köp en varmrökt lax, koka lite färskpotatis, marinera lite spenat och lägg lite energi på en god kall sås till så har du en jättegod rätt att bjuda vännerna på
Ta upp laxen ur lagen, lägg upp på tallrikar och servera med marinerade haricots vertes. Dela fiskfiléerna längs med på mitten och lägg i en ugnsform med kant
Grilla laxenmed serveringssidan ner mot grillränderna. Börja med tomatcremen, blanda alla ingredienser och ställ cremen i kylen tills det är dags att servera
Gnid in oxfilén med lökmassan. Jag serverad den gravade oxfilén på en bädd av ruccola och SauceVerte. Stoppa ner file'n med lök/kryddmassan i en fryspåsen
Skiva den kalla potatisen och blanda med grönsaker och nötter. Blanda en vinägrett av olja, vinäger och senap, krydda med salt och peppar och slå över salladen
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.