Den är dessutom himla nyttig medlaxen, spenaten ochsötpotatisen. Smöra en ugnsform och lägg rätt så mycket spenat i botten, lägg laxen över, salta och peppra
) Låt stå i kylen tills laxenochsötpotatisen är klar. Har inte haft något sug efter just lax på ett tag, likaså kyckling, men nu börjar jag smått kunna tänka mig att tillaga det igen och denna gång blev det myyycket gott måste jag säga
På tallriken ovan har jag dessutom lax som snabbmarinerats med ljus miso och bakats i ugn, och någon slags broccolipesto (eller vad man nu ska kalla det) som består av rå broccoli, hasselnötter, vitlök, basilika, rapsolja och keso som fått åka en rejäl runda i matberedaren
Jag steker min lax på hög värme på skinnsidan, sänker sedan värmen och ger laxen lite färg runt om. Hur man steker lax, det tänker jag inte berätta i dagens inlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.