Smaka av med salt- & vitpeppar, blanka av med lite smör. Salt- & vitpeppar från kvarn. Nu är det bara att lägga upp purén på varma tallrikar, ta upp laxenmed en hålslev, hälla över rikligt med sås och garnera med lite färska räkor, squach, citron och dill
Blanda i ruccola och sparris i risotton, servera med den stekta laxen och gremolata oljan. Fräs i olja och tillsätt riset och låt det fräsa med tills det blir glansigt
Servera laxenmed blomkålen och gremolatan. Till Blomkålen gjorde jag en enkel gremolata och lax, en perfekt måltid, som du har klar på mindre än en halvtimme
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.