Igår tog jag mig för att baka glutenfritt fröknäcke igen eftersomförråden började sina. Det säger jag visst varje gång jag bakar ett nytt fröknäcke, men jag tror bestämt det är lite extra sant den här gången
Där har de enbart lax i burgarna, men jag brukar variera och ofta ha både vit fisk och lax. Mosa fisken med en gaffel i en skål, använd inte matberedare som kan göra fisken seg
Tre av fyra familjemedlemmar tycker dessutom om maten, kan knappast bli mycket bättre i vårt hus. Det fanns äggröra, bacon, prinskorv, färska frallor, yoghurt, nötter, flingor, frukt, pålägg och sist men inte minst croissanter
Lägg därefter den stekta och avkylda kycklingfilén över svampblandningen, rulla ihop smördegsplattorna till vackra paket, ( det gör ingenting om ändorna inte sitter ihop, huvudsaken är att paketet håller ihop) pensla paketen med ett uppvispat ägg
Förutom frukter, rödvin och läske vi den även med rom-miel från Tenerife. Spansk sangria med rom kallas vi det enkelt sangriasreceptetet som vi ofta laga hemma, har vi lärt oss av spanska vänner när vi varit på grillfester i södra Spanien
Häll kikärtor med all vätska från burken i en skål. Så otroligt gott och det bästa är att man själv kan bestämma hurden ska smaka, man kan variera mängden vitlök eller tahini och hitta sin egen favorit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.