Stek laxbitarna och krydda med lite salt, svartpeppar, citronpeppar och dill. Hacka kantarellerna till mindre bitar, häll allt i en uppvärmd stekpanna, stek ett tag med lite salt och svartpeppar
Wokad laxmed ingefärskryddad crème fraiche är vardagsmat av bästa snitt. Men om uppoffringarna inte är större än att äta den här laxenmed ingefärskryddning… Då är jag med och testar gärna ett större intag av den väldoftande knölen
Stek den hackade löken med den tärnade laxen. Krydda med salt, vitpeppar, svartpeppar och örtsalt. 2 st laxfilé , tärnad. 5 paket Crème Bonjour , vitlök och örter
En riktigt höjdare är det medlax. ) Och ännu godare med färskpotatis. I fredags åt jag och hjärtat lax, det är ju så sällan man äter det så när man väl äter det så är det ju bara såååå gott
Generellt tycker jag att lax ska tillagas med skinnet kvar så att fisken blir så saftig som möjligt. Lax har ju blivit vardagsfisken nummer ett i svenska hem nuförtiden
Jag använde mig av en crème fraiche med smak av senap, vitt vin och schalottenlök som jag fördelade över laxen och som sedan fick gräddas i ugnen med lite riven parmesan ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.