Den här laxrätten är faktiskt min absoluta favorit när det kommer till lunchlådemat, supergott tillsammans med såväl potatis som någon form av ris eller pasta
Bryt laxen i bitar och lägg den ovanpå. Grillad lax. Pressa saften ur limen och blanda med sweet chili. Men det har varit fullt upp med allt möjligt nu när det är Leifs sista semestervecka
Servera medlaxoch sås, och gärna en sallad. Lägg laxen i en ugnssäker form, salta och peppra. Det kan faktiskt vara väldigt gott med frukt i maten, och ett lätt sätt att piffa till sin vardagsmat
Efter det var det inte slut på festen för sen lagade jag en supergod bulgursalladmed smak av apelsin och saffran och som jag avnjöt tillsammans med den sista biten av den varmrökta laxen, lite räkor och crabfish samt en urgod kall sås med apelsin och honung
Här hade jag en laxrest som blev en perfekt sallad. Garnera med ost och solrosfrön. Till en portionca 1 dl kokt bulgurliten bit laxfilé1 stor kokt rödbeta, skalad och tärnadnågra haricot verts, kokta och skurna i bitarbroccoli, koktca 30 g fetaost, mager1 msk rostade solrosfrönsalt, pepparBlanda samman alla ingredienser utom fetaost och solrosfrön
Jag lagade en ugnsbakad laxmed sesamfrön och till det serverade jag en kall limesåsmed gräslök. UGNSBAKAD LAXMEDSESAMFRÖNLax, färska eller frysta portionsbitar, tänk på att beräkna lite mer än vanligt per person för det är inget ris eller potatis till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.