En fiskgratäng får niidag, en medlax, krämigcitronsås och mos smaksatt meddill och citron. Helt och hållet är receptet från fruns egna hjärna, litte sånt och litte sånt ihopmed det mest perfekta gratängmoset som någonsin sett dagens ljus - och voilà - en fiskgratäng var skapad
Krydda därefter fiskenmed kryddsaltet och citronpepparn. Hacka löken ismåbitar och strö över fisken, ha därefter över tomaterna som "krossas" i handen tillbitar, häll sist över spadet som blir kvar
Idag blev det panerad laxmed hemlagad romsås. Vill du ha en krispigare yta på laxen så kan du panera den med panko ( Asiatisk ströbröd, finns blad asiakiska produkter i affärerna ) ger en jätte fin och krispig yta
Varmrökt lax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto. Häll dressingen över salladen och, för att få en välblandad potatissalladmed alla ingredienser hela och snygga, skaka skålen försiktigt och häll sedan salladen mellan de två skålarna några gånger
Klicka ut romsåsen ovanpå laxen. Lax är aldrig fel. Lägg den varma laxen ovanpå. Med enkla medelblir det en mycket god och lite ”lyxig” känsla en vanliglördagseftermiddag
Idag hag jag lagat laxtill lunch igen, men den här gången tillsammansmed en varm romsås och räkor. Jag tycker verkligen att det är toppen med mat som sköter sig självt i ugnen
Skär bort skinnet på laxen och skär upp bitenitiolika stora bitar. Ta bort den grova stjälken på spenaten, skölj bladen och låt dem rinna av på ett hushållspapper
Servera medromsås och sallad. Smörj åtta foliebitarmed smör. Romsås. Relaterade Laxifoliepaket. Lägg på laxbitarna, skivapotatis runtom och klicka på en stor bit smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.