Lavendelpannacotta med mandelkross
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 portioner
  • 4 dl grädde
  • 1/4- 1/3 dl strösocker
  • 2 msk lavendel
  • 2 gelatinblad Lägg gelatinbladen i blöt. Häll grädde, socker och lavendel i en kastrull och låt koka upp under omrörning. Krama ur gelatinbladen och lägg ner dem i blandningen. Sila bort lavendeln och låt gräddblandningen svalna en stund, häll sedan upp i dessertglas och låt svalna helt. Förvara i kyl under natten.
  • Mandelkross
  • 1 msk smör
  • 2 msk strösocker
  • 1,5 msk grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.