Med arkitekter i familjen är det självklart att den här sillinläggningen finns på julbordet. Att den dessutom är lätt och snabb att göra gör det ju bara bättre
Skär köttet i bitar salta och peppra. Bryn det i en gryta. Skala och hacka löken och bryn den också. Häll på vatten så att det gott och väl täcker kött och lök
En mer traditionell sill, med tydlig smak av tomatjuicen. Lite oväntat gick den här väldigt bra hem hos de utländska utbytesstudenter som var med vid midsommarfirandet, som tyckte denna var bättre än både basilikasillen och björnbärssillen
Svärmors goda sill fixar man enkelt till något dygn innan den skall ätas. 1 burk matjessill a 200g2 msk matjessills spad1 msk tomatpuré2 msk sherry söt/halvsöt1-2 tsk socker2 tsk finhackad dill1 krm saltBlanda alla ingredienser i en ren glasburk, tillsätt sillen (dela den om den inte redan är delad)
Hej på er. Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.