Smaka av med senap, chutney, salt och svartpeppar. Servera med kokt ris. Bryn köttet i resterande margarin, slå på vatten och viltfond, tillsätt senap och chutney
Men ibland är det extra magiskt…för vem har renskav, trattkantareller, rårörda lingon, VÄSTERBOTTEN och tillräckligt med ingredienser för att göra pannkaka
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
4 1 gul lök 200 g champinjoner 2 msk olja 1 tsk timjan salt svartpeppar 240 g renskav eller Mifu (240 g skav motsvarar 250 g naturell mifu) 1 msk olja 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 2 dl laktosfri vispgrädde 1/2 msk svartvinbärsgelé Till servering kokt potatis 1 dl lingon hackad persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Koka upp mjölken med vaniljstången, vaniljfröna och hälften av sockret. I vissa delar av landet har det redan kommit snö, men här i huvudstaden får vi nöja oss med frost, än så länge
Varva sedan med svamp- ochrenskavsblandning samt bechamelsås. Smaka av med salt och peppar. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande Västerbottenost
Varva sedan med svamp- ochrenskavsblandning samt bechamelsås. Smaka av med salt och peppar. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande västerbottenost
Veckans så otroligt goda pirog med svamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss. Den gången jag tänker på var i samband med att vår son föddes i Umeå
Min sambo och blivande make fyllde år för ett tag sen, det måste såklart firas med god mat. Reduce heat to medium and add the wine, juice from the lemon and zest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.