Lyft upp och varva plattor, sås, musslor på varma tallrikar, toppa medrivenparmesan och dill. En öppen lasagne som jag tycker är en rätt man gör för sällan
Servera med kokt pasta och rivenparmesanost. Det förknippade jag egentligen med svensk husmanskost men egentligen är det italiensk husman det handlar om
Det här är en riktigt god och lite lyxig glutenfri lasagnemed en smakrik köttfärssås som får puttra ihop extra länge och med en vitsås som får extra piff och smak med både parmesan och getost
Med fina råvaror till ingredienser så kan det inte bli mer klockrent. Speciellt i en riktigt god, mustig tomatsås som här fick sällskap av knaperstekt bacon och MASSOR av rivenparmesanost
Tryffeltagliatelle med halstrad havskräfta, riven tryffel och parmesanTryffelbresyrer, tryffelhack eller tryffelsalsa finns ofta att köpa i delikatessbutiker eller i saluhallar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.