Pastan klippte jag i remsor och geggade ihop med allt annat innan jag pytsade ut det hela i formen, men jag tror mer på att göra ett traditionellt lasagneupplägg
) Stek aubergineskivorna på båda sidor i rikligt med olja, gärna olja från soltorkade tomater, och lägg sedan ovanpå hushållspapper för att låta överflödig olja rinna av
Den här getostlasagnen är hämtad ur boken men jag tyckte att det blev för lite fyllning så jag fyllde på med rivna morötter, lite extra grädde och så rikligt med färsk basilika (Sara använder torkad)
Medan tomatsåsen kokar, hetta upp olja i en stekpanna och stek aubergineskivorna några i taget. Mosa sönder fetaosten i en bunke, med hjälp av en gaffel, med crème fraiche, vatten och basilika
Det här är en riktigt god och lite lyxig glutenfri lasagne med en smakrik köttfärssås som får puttra ihop extra länge ochmed en vitsås som får extra piff och smak med både parmesan ochgetost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.