Lägger man till fetaost till ratatouille så blir det som en varm variant på grekiskt sallad, eller grekisk sallad kanske är en kall ratatouillemedfetaost
Jag lagade denna mycket goda ratatouille härom dagen och har nu ätit den tre dagar i rad. Funkade utmärkt med vanlig pasta, men var ännu godare när jag hade tortellini och serranoskinka till
Ugnsbakad fetaost Ingredienser 1 fetaost örtkryddor, gärna timjan, rosmarin eller oregano olivolja Gör så här Sätt ugnen på 150 grader. Katarina Ekeström 1 fetaost örtkryddor
Servera till nykokt pasta, som tillbehör till en bit kött, som kanongod grund till en köttfärssås eller som ensamrätt tillsammans med stekt eller kokt ägg och kanske en bit bröd
Jag åt ratatouillenmed pasta och det smakade mycket gott. Idag blev det ratatouille till lunch. Egentligen skulle man göra en fetaostkräm och klicka över, men jag nöjde mig med att smula fetaosten över
Det som blev över frös jag in och har idag använt i en urgod – och lika enkel – lasagne. Det blev en galet god lasagne med mustig ratatouille och sälta från fetaosten…
En enkel och god vardagsmiddag så här på Köttfria måndagen. Nu när det finns så mycket härliga grönsaker av alla de slag i torgstånd och grönsaksdiskar tycker jag du ska passa på att göra en härligt färggrann, vitaminkryllande ratatouille
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.