Lantbröd
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3,5 dl fullkornsdinkel
  • / 2 dl vatten
  • / 0,5 dl rågsurdeg
  • 5 dl vatten
  • 10 g jäst
  • 1,5 msk flingsalt
  • 1 msk råsocker
  • 0,5 dl kallpressad rapsolja
  • 2 dl fullkornsdinkel
  • 10-12 dl vetemjöl
  • 1 msk nyponskalsmjöl
  • 2 dl vatten i långpannan och grädda brödet i
  • grädda
  • 7 minuter Vädra ut lite ånga och sänk temperaturen till
  • 30-35 minuter till brödens innertemperatur är
  • 98 grader Låt bröden svalna på galler utan bakduk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.