Lammytterfilé med karljohanssky och jordärtskockspuré med tryffelsmak
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 gram lammytterfilé
  • 1 flingsalt och nymald svartpeppar
  • 2 msk färsk timjan
  • 1 msk olivolja , till stekning
  • 1 msk smör , till stekning
  • 30 gram karljohansvamp , torkad
  • 2 skiva(or) bacon , hårt rökt
  • 1 st Schalottenlök (ar)
  • 2 msk olivolja
  • 2 dl kalvbuljong
  • 0.5 dl balsamvinäger
  • 1 msk smör
  • 1 msk färsk timjan , hackad
  • 1 tsk strösocker
  • 1 salt och nymalen svartpeppar
  • 500 gram jordärtskocka (or)
  • 1 pressad citron , eller vitvinsvinäger
  • 200 gram mandelpotatis
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl riven ost , väl lagrad
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm nymald vitpeppar
  • 1 tsk tryffelolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.