Lammstek med ugnsbakade rödbetor samt oliv- och rosmarinsky
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g urbenad och nätad lammstek
  • 5 skalade vitlöksklyftor
  • 1 tsk salt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  •  
  • Rödbetor
  • 800 g färska tvättade rödbetor
  • ½ tsk salt
  • 1 msk olivolja
  •  
  • Oliv- och rosmarinsky
  • 1 skalad gul lök
  • 2 skalade vitlöksklyftor
  • 1 msk finhackad rosmarin
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl rödvin
  • 3 dl vatten
  • 1 msk koncentrerad kalvfond
  • 3 msk tapenad på burk
  • 1 msk smör
  •  
  • Tillbehör
  • 200 g fetaost
  • 2 msk rostade pinjenötter
  • 1 citron
  • rivet skal
  • 20 g ruccola

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.