Sätt in ribsen i mitten av ugnen medan du förbereder grönsaker/rotfrukteroch potatisen. Täck med plast om biten ligger i form, sätt in i kylen och låt gärna dra någon timme
Lammstekmed chèvregratinerad potatis- och fänkålsgratäng ochugnsbakade schalottenlökarLammet, fyllt med rosmarin och rucola, går väldigt bra ihop med den krämiga gratängen som förutom potatis innehåller fänkål och chèvre
Den ugnsbakade färsen var saftig, och hade fin konsistens. Originalreceptet på den här ugnsbakade linsfärsen hittade jag på bloggen 'easy cheesy vegetarian' (se här)
Härligt mör lammstekmed god rödvinssåsoch pommes Anna. Vår vän Carina kom över på påskmiddag och då bjöd vi på våfflor med Kalix Löjrom, lammstekmed pommes Anna och citronfromage över digestivekex
Krydda med salt och vitpeppar om båda sidor. Smarrigt med lax. Ville prova på en ny variant så bad om förslag på Facebook och fick in ett toppentips av en vacker tös som heter Annika
Bra med de varma grönsakerna är att hit fram kan man ju förbereda allt i förväg. Jag lagade en ugnsbakad lax med sesamfrön och till det serverade jag en kall limesås med gräslök
Börja med timjansky ochgrönsakerna. Se till att grönsaker, kött och sås är varmt. Lägg ner de plockade timjanbladen och vitlöken i rödvinssåsenoch skeda upp bredvid köttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.