Ös lammsteken några gånger med skyn under stekningen. Köpte ett halvt lamm på en gård utanför Norrtälje för ett tag sen, så passade på att testa detta receptet när vi ändå hade lammstek i frysen
Massera in det ordentligt i köttet och bind om allt med ett steksnöre. Potatisgratäng. När den visar önskad innertemperatur tas den ut och viras in i rejält med folie för vilning
• Servera lammstekenmedpotatisgratäng och kokta haricots verts. Ös lammsteken några gånger med. • Förbered potatisgratängen under tiden som lammsteken är i
Servera med klassisk potatisgratäng eller en god sallad. Toppa lammstekenmed några smörklickar. Jag valde att krydda med klassikerna rosmarin, timjan, vitlök och lite citronzest
Till lammet åt vi ugnsrostade grönsaker samt en fräsch sås gjord med ingefära och rosmarin. Lammstek. De senaste åren har vi ätit lamm vid påsk och i år testade jag att tillaga lammsteken i min Crock Pot
Gnid in hela lammstekenmed smörblandningen och även där benet har suttit så det blir inuti. Putsa lammsteken fri från hinnor och även fett om det är mycket fett på den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.