Putsa lammstekens utsida. Skär upp köttet och servera det medsötpotatisenochbönorna. Gör små snitt med en vass kniv i köttet och stick in resten av vitlöksklyftorna
Gnid in den i lammstekenoch bryn lammet i en het panna. Kanske var det därför jag deckade i ett ”vin och choklad-koma” framför På Spåret, slog en bea framför Melodifestivalen och envisades om att, än en gång, avsluta det hela med en söndagsstek
Gnid in hela lammstekenmed smörblandningen och även där benet har suttit så det blir inuti. Putsa lammsteken fri från hinnor och även fett om det är mycket fett på den
Rätten blev i slutändan friterad sötpotatismed rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilket i sin tur innebär att vi håller oss mätta längre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.