Lammrostbiff med rostad pumpacrème, belugalinser, fyllda minipaprikor och taleggioskum
Bara mat...och lite till
Bara mat...och lite till
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Butternutpumpa
  • Olivolja
  • Salt
  • Rosmarin
  • Smör
  • Muskotnöt
  • 180 grader
  • i cirka
  • 2 timmar eller
  • Fyllda minipaprikor
  • Minipaprikor
  • Chorizo
  • Taleggio
  • Fänkålsfrön
  • Pinjenötter
  • Peppar
  • Belugalinser
  • Belugalinser
  • Lagerblad
  • Timjan
  • Rosmarin
  • Vatten
  • Salt
  • Olivolja
  • Lammrostbiff
  • Lammrostbiff
  • Salt
  • Peppar
  • Vitlök
  • Rosmarin
  • Smör
  • Olivolja
  • 55-58 grader om man vill
  • Taleggio
  • Grädde
  • Salt
  • Peppar
  • Lättmjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.