Mina vackra gröna droppar av lökemulsion påminner om något en fågel bidragit med. Det här med fotande och varm mat har jag skrivit om tidigare, men den här gången sätter rekord
Lägg i spenat och rucola och låt koka med någon minut. Ruccola är något som vi alltid får över och som ligger där i sin påse tills det blir dags att kasta den
Koka rödbetorna mjuka med skalet påoch gnid sedan av skalet under rinnande kallt vatten. Kombinationen rödbetor och chevéost är oslagbar och när vi grillade så gjorde jag knyten med rödbetor och chevéost i
Pizza på kikärtsbotten med mozzarella, skinka och färska champinjoner 4 port (671 kcal/port) 2 pizzor protein 20 E% fett 51 E% kolhydrater 28 E% deg/smet
Häll lite olja på en plåt med bakplåtspapper och fördela rödbetsbitarna jämnt. Men ska jag vara helt ärlig smakar det faktiskt likadant med blodgrape, samt med enbart rödbetor
Tillsätt en rejäl klick smör och den hackade löken, låt svampen och löken stekas 15 min, salta och peppra. Stek fläsket i lite smör påmedelvärme i ca 10 min tills det blivit knaprigt. Lägg ut ruccolanpå tallrikar, toppa med kantareller och sidfläsk och hyvla över parmesanost 75 g ruccola (en liten påse)
Frukosten idag åt vi ute på altanen och efteråt blev vi sittande i solen med vårt morgonkaffe. Blanda ner fetaost och kryddolja och smaka av med flingsalt
Dela ner betorna till centimetertjocka skivor och placera i ugnsfast form tillsammans med smör, vinäger, chili, lakrits, strimlad lök, tärnat äpple, salt och socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.