Blanda ihop marinaden i en liten skål och pensla på köttet. Idag står marinerad fläskfilé, ugnsbakade morötter, paprika & lök samt rödvinssås & salladpå listan
Toppa med tomater, sockerärtor & rödlök. Skiva rödlöken. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Lägg dem i en gryta och täck med vatten. Tärna paprikan, dela de torkade aprikoserna i mindre bitar. Och ändå är där fler prylar i salladen som jag inte fixade att skriva ut i titeln
Sila över dressingen (vitlöksskivorna ska inte med), och blanda väl. När sommaren nu äntligen behafgar hedra oss med sin närvaro passar sådana här salladsrätter perfekt att servera
Couscoussalladmed fetaostcous cousgrönsaksbuljontärningfärsk spenatavocado+citronsaftrödlökgurka tomatfetaost i oljaKoka cous cousen i vatten och grönsaksbuljong
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
12 gula lökar. 11 klyfta vitlök. 12 röd paprika. 12 msk grovsenapStrimla lök, vitlökochpaprika. 1Skär isterbanden i skivor och blanda med grönsakerna. 1Blanda grädde och senap och smaka av med salt och peppar. 1Lägg pastan i en ugnsform med grönsakerna på toppen och slå grädden över. 1Baka i ugnen i 20 minuter på 175 grader
Blanda den mixade röran med buljong. Skala och hacka vitlök, gul lökoch palsternacka grovt. Jag fick tag på några paprikor till billigt pris och gjorde därför en härligt djupröd paprikasoppa
Mixa fetaosten ihop med yoghurten i en bunke. Istället för lingonsylt till potatisbullar och bacon gjorde jag en fruktig salladpå morot, äpple och granatäpple, som passade alldeles utmärkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.