Krydda kotletterna med salt och peppar. Lyft upp dem och gör ren pannan. Smaka av med salt och peppar. Vispa ihop grädde, smulad buljongtärning, honung, citronskal och vitlök
Krydda med flingsalt ochsvartpepparoch lägg på några kvistar rosmarin. Svartpeppar. Lamm hör ju påsken till och något som alltid är väldigt gott är saftiga lammkotlettermed goda tillbehör
Tillsätt buljongtärning, smaka av med fransk senap, vin och lite svartpeppar. Den här gången valde vi dubbelkotletter (skivad lammsadel) med en sås som för tankarna till Öland, rosmarin och dragon
Idag får du tips på ett riktigt gott tillbehör till grillade lammkotletter som jag marinerade med olivolja, pressad citron, torkad timjan och chiliflingor
Stek lammkotletter tills det tar lite färg, salta och peppra, häll på vatten så det täcker, lägg i några kvistar rosmarin, tillsätt citronsaften och pressa ner vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.