I lördags på landet gick jag "all in" med kött, potatis och tillbehör. Tror faktiskt inte att varken köttet eller den bakade rödlöken skulle ha smakat bättre med sås
Häll på balsamvinäger och krydda med timjan. På ICA´s hemsida hittade jag ett recept på Karamelliserad Rödlökmed getost som skulle vara till en lammburgare
Krydda kotletterna med salt och peppar. Lyft upp dem och gör ren pannan. Smaka av med salt och peppar. Vispa ihop grädde, smulad buljongtärning, honung, citronskal och vitlök
Servera det hela med en grönsallad med lite fetaost, oliver, gurka ochrödlök. Laxen smaksatte jag denna gången med philadelphiaost smaksatt med tomat och pesto, den är så himla god + att jag rev ner två olika ostar i krämen
av med maizenaredning om du vill. Häll av vattnet och blanda i honung och vinäger. Koka upp och krydda. 4 port2-3 rödlökarvattensalt1 msk flytande honung2 msk balsamvinägersalt, pepparev. maizenaSkär rödlöken i klyftor och sjud i lättsaltat vatten ca 10 min tills de mjuknar. 2-3 rödlökarvattensalt
I dag bjuds på en riktigt snabb och enkel vardagsrätt, en god fiskrätt med italienska smaker. Om du börjar med att sätta på potatisen så är fisken klar så gott som samtidigt med potatisen
Idag får du tips på ett riktigt gott tillbehör till grillade lammkotletter som jag marinerade med olivolja, pressad citron, torkad timjan och chiliflingor
Det här åt vi till chilimarinerad och grillad entrecôte och trots stor misstänksamhet från två av gästerna medan potatisen var i ugnen (det luktade skunk, eller fotsvett tror jag någon sa
Snitta fettkanten på lammkotletternaoch lägg ner dem i marinaden och gnid runt den. Ta upp kotletterna från marinaden och torka av dem med hushållspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.