Men på den tiden hinner man steka på en lamminnerfilé, grilla några lammkotletter, grilla på några tomater och göra en fåroströra smaksatt med vitlök och oliver
Smaka av med salt och peppar. Finhacka rödlök, vitlök och strimla soltorkad tomat. Skär ett kryss i potatisen, klicka i lite smör och toppa med fyllningen
Häll av vattnet och mixa slätt med smöret. Jag vet att det finns många som tycker att det är svårt men med lite hjälp av en termometer blir det mycket enklare att tillaga den perfekta fisken
Nu är det bara att lägga upp de nygrillade lammkotletterna tillsammans med de ugnsbakade tomaterna, oliverna och grillade paprikorna som du fyller med basilika ochfårostcremén
Jag serverade med en riktigt god rökt renstek ochugnsbakade tomater och surdegsbröd. Späd med resten av buljongen, lite i taget, under omröring tills riset har ett behagligt tuggmotstånd och risottons konsistens är krämig
I de flesta fall, då du blir serverad en Salade Niçoise, så kommer du få en sallad med kokt potatis, rödlök, tomater, ägg, kapris, oliver och tonfisk på burk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.