Jag ville med andra ord långlaga köttet med ingredienser som kunde garantera en riktigt bra såsbas. Många pålitliga smaksättare, som tillsammans blir minst sagt fylliga och mustiga
Servera med potatismos eller bulgur. Ratatouille är en klassisk fransk grönsaksröra. Den består vanligen av tomater, aubergine, zucchini, paprika och lök
Iförrgår gjorde jag en liten sats marmelad med lika delar mosade aronia och jordgubbar. Så jag gjorde ett litet test med samma tillvägagångssätt som min bästa svartvinbärssaft
Många av er kanske rynkar på näsan när ni hör detta namn, men ni ska bara veta hur underbart aromatiskt och smakfullt det faktiskt är i jämförelse med andra mjölsorter
Mias version har flutit ut mer samtidigt som de är kladdigare inuti (förmodligen eftersom de har fotats medan de är varma, så chokladen fortfarande är mjuk
Det där med att baka och fika vet ni vid det här laget är en stor passion i svarta huset. Julens smaker i lager av njutning är nog det bästa sättet att beskriva den för jag lovar att den är svår att motstå
Det är intensivt på jobbet nu och därmed inte så mycket nyskapande mat hemma. I ”Mästerkocken” berättade Markus att denna favoriträtt var en av de första som fick honom att intressera sig för smaker
Börja med att finhacka matjessill, gräslök och ägg. Fler recept från Saras Smaker hittar du här. Blanda sedan ner hacket i en bunke tillsammans med Västerbottenost och crème frachen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.