Innan vi åkte iväg så gjorde vi lakritstryffel som vi ska avnjuta med Jimmy. Nu har vi kommit hem från firande av pappa/morfar, vi åt god mat, lax, broccoli och romsås
Jajamensan, då är det dags för första julgodiset att ta plats här i köket. Dessa lakritstryfflarna gjorde vi flera många omgångar av förra året och vi har redan hunnit göra två omgångar i år, försvinnande goda är de
Lakritstryffel. Enklaste tryffeln jag gjort men också en utav de absolut godaste. Det blir inte så skarp chokladsmak och både de som inte gillar lakrits och inte gillar choklad brukar kunna gilla den ändå
Citron- och lakritstryffel. Dan före doppardan. Snart är det jul och jag gör klart det sista julgodiset. Igår gjorde jag tryffelsmeten och idag har jag rullat kulor av dem
Dessa tryfflar har en mild smak av både choklad och lakrits. Rullas de i kakao blir det mer chokladsmak på tryfflarna och rullas de i socker kommer lakritssmaken fram lite mer
Jo men så är det. Toppelitoppgoda. Turkisk peppar. Marianne. Ingredienser. 1 dl grädde. 200 g mörk choklad. 10-15 Mariannegodisar eller 10 turkisk peppargodisarKakao att rulla
Jag är ju inte så mycket för bakverk i form av bullar och muffins, men den här boken innehåller massor med godsaker som passar mig eller vad sägs om Lakritstryffel, Lakritsflan, randig lakrits- och hallonpannacotta, perfekt för en lakritsälskare som jag, jordnötskakor, snickerskulor, kokosglass och massor med annat gott
Jag är en lakritsälskare och har alltid varit så nu har jag provat på en lakritstryffel gjord av. marabous saltlakritschoklad ,god tyckte jag men min familj som inte helt delar min passion för lakrits var inte lika förtjusta i den
Lakritstryffel. Årets svartvinbärsskörd från morfar svämmar fortfarande fullkomligt över frysen och för ett litet tag sedan ställde jag mig därför och kokade mitt favoritgodis – marmeladrutor – av delar av den
Idag blir det därför mamma Evas lakritstryffel som det bjuds på. . Så står Kristi Himmelsfärd för dörren och nog ska Han få med sig en sötsak upp, jaha då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.