Eller lägg i all muffinssmet och sen lemon curden och täck över med smet. Lägg sen i lemon curd på varje och fyll sen på med muffinssmet (det ska vara ca 1 cm kvar till kanten)
Vispa ägg och socker pösigt, rör i de torra ingredienserna och det rivna skalet av citronen. Krossa lakritskaramellerna grovt och rör ner dem i smeten, rör därefter ner smält smör och pressad citron
För någon vecka sedan hängde det en påse med produkter från Urtekram på dörren när jag kom hem. Det följde också med två olika recept på vad man kunde göra med produkterna, men jag valde att göra något eget som är anpassat efter hur jag äter, d
Garnera med godis. 30 st muffins (vanliga glutenfria, glutenfria citron- och lakritsmuffins, glutenfria chokladmuffins eller "vanliga"). 30 st muffins (vanliga glutenfria, glutenfria citron- och lakritsmuffins, glutenfria chokladmuffins eller "vanliga")
Denna bakomgång bakade jag lakritsdrömmar och lakritsmuffinsmed chokladbitar. net)Tag fram 2 plåtar och täck med bakplåtspapper. (Prövade även att grädda 175 grader i 20 minuter då blir de lite mörkare i färgen)Lakritsmuffinsmed chokladbitar, 13-14 st4 dl vetemjöl special4 tsk bakpulver1 tsk vaniljpulver1/2 tsk mellangrovt havssalt2 dl socker3 tsk lakritspulver (ekologiskt lakritspulver fr Italien, köp på ecoefashion. Lakritsmuffinsmed chokladbitar, 13-14 st
Det första receptet som komponerades var Lakritscupcakes med Dulce de leche men det var nog snarare recept nr två som verkligen föll Hernan i smak, Lakritsmuffinsmed Dulce de leche och hallon
Vispa ägg och socker pösigt, rör i de torra ingredienserna och det rivna skalet av citronen. Krossa lakritskaramellerna grovt och rör ner dem i smeten, rör därefter ner smält smör och pressad citron
Vispa ägg och socker pösigt, rör i de torra ingredienserna och det rivna skalet av citronen. Krossa lakritskaramellerna grovt och rör ner dem i smeten, rör därefter ner smält smör och pressad citron
Såhär gör du lakritsmuffinsmed citronfrosting. I helgen som var testade jag på en ny variant av muffins, blev himla sugen på att testa muffins med lakritssmak och till lakrits passar ju citron hur bra som helst till, så det blev att googla lite och tillslut hittade jag ett recpet på den här bloggen som jag gjorde efter
Rör ner bladningen i äggsmeten tillsammans med grädden. ca 20 st små eller 12 st stora 125 g smör, rumstempererat 2 dl socker 2 ägg 2 msk vaniljsocker 4 ½ dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1 dl grädde 2 citroner Glasyr 100 g philadelphiaost 4 dl florsocker 100 g krossad turkisk peppar Börja med att röra sockret och smöret pösigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.