Här ligger laxen sous vide = i vakum. Att tillaga mat Sous Vide är outstanding. Laxen är klar. Nuförtiden tillagar vi allt vårt kött vi äter på helgerna på detta sätt
Botten. 1. Sätt ugnen på 180 gr, Ta fram smöret så att det blir rumstempererat, Blanda alla torra ingredienser en bunke tillsätt äggvitan och smöret och blanda degen väl
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Skär laxen I små fyrkanter. (Red med lite maizena om såsen bli för tunn)Lägg i laxen och spenatblandningen och låt småputtra i ca tio min tills laxen blivit helt klar
kändes onödigt att steka laxen i ugnen, så jag tärnade den och stekte. Vi serverade laxen med luftigt basmatiris, kokt broccoli och lite färska grönsaker
Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Skär laxen i bitar och lägg i en ugnsform. Häll över laxen och strö över riven ost. Huvudrätten jag bjöd Johan på i fredags var så god att jag gjorde den idag igen när vi hade lite kalas för Johan som fyllt år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.