persilja att garnera med. 800 g lövbiff smör att steka i 4 msk tomatpuré 3 dl vatten 3 msk koncentrerad oxfond 2 msk kinesisk soja 1 dl vispgrädde 3 dl crème fraiche flingsalt persilja att garnera med
Klipp över persilja och servera med kokt potatis eller ris. 1persilja att garnera med. 1Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet tills det får färg. 1Rör ihop och låt alltsammans sjuda i några minuter och smaka av med flingsalt
Det är så smart och enkelt och det finns ingen ursäkt i världen att köpa smakfattig lingonsyltmed massa stabiliseringsmedel och snusk när man kan göra själv på någon minut
Sommarvärmen tycks vara på utgående och jag har plockat fram jackan faktiskt, i alla fall på morgonen då det till och med varit lite kyligt den sista veckan
Över till något trevligare - en krämig lövbiffsgryta som min fina mamma brukar göra. På min meny står just nu Theracough, Nasoferm, Treo och jag dekorerar med pappersnäsdukar
Lövbiffsgryta 4portioner á 6sp. Vill du ha blomkålsris till så är det 0sp, jag valde 1dl kokt vitt ris för 3sp så min portion med gryta blev 9sp. Lövbiffsgryta 4portioner á 6sp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.