Över till något trevligare - en krämig lövbiffsgryta som min fina mamma brukar göra. På min meny står just nu Theracough, Nasoferm, Treo och jag dekorerar med pappersnäsdukar
Tillsätt fond, soja, senap, grönpeppar, konjak, crème fraiche och vatten. Ida skulle på friluftsdag så jag hade velat åka dit och tittat en sväng och Isak kom på i morse att de skulle ha skridskor på idrotten
Jättegott till olika kötträtter och grillat men framför allt till lövbiffsgrytan, en klar favorit. Servera med ris, som jag alltid kokar på DETTA vis, och en god sallad
Vill ni inte använda honung så går det bra med fibersirap eller sockerfri lingonsylt men lite sötma behövs för att runda av smaken av dijon- och dragon
När vi var på matmässan Passion för mat förra fredagen så var Hälsingestintan på plats och dom bjöd på en så himla god högrevsgryta medgrönpepparoch konjak
Hur mycket man vill ha är ju dels personligt och dels beroende på plommonen, så prova dig fram (dock utan att stoppa ner skeden du smakat med igen, då förstör du vaniljen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.