smör att steka i. flingsalt. persilja att garnera med. 800 g lövbiff. 2 msk kinesisk soja. 1 dl vispgrädde. 3 dl crème fraiche. 800 g lövbiff smör att steka i 4 msk tomatpuré 3 dl vatten 3 msk koncentrerad oxfond 2 msk kinesisk soja 1 dl vispgrädde 3 dl crème fraicheflingsaltpersilja att garnera med
Smaka, smaka, smaka, tills smaken blir god och mustig. Det är lite av ett vågspel att ge recept på såsen, eftersom smaken kan bliväldigtolika beroende på vilkenkryddblandning du använder
Vad sägs om en snabb och mustig onsdagspasta, som gör en vanlig onsdag till en fest. Lägg upp pasta på tallrik och häll över köttet och ringla över såsen
Vispaihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tidfinns gör dagen före för bästa smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.