Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
Jag gillar att fräsa på lövbiff eller fläskfilé och göra en god sås med lite grönsaker. Hetta upp en stekpanna till hög värme och stek lövbiffarna hastigt på varje sida så att de får färg
4 4 port ris (gärna jasmin) Sås 1 dl japansk soja 1/2 dl vatten 1/2 dl honung eller strösocker 1 msk riven färsk ingefära 1 vitlöksklyfta 1 tsk majsstärkelse Grönsaker 2 tsk sambal oelek 1 lime 1 msk olja salt 1/2 förp stjälkselleri (à 450 g) 250 g pak choi Kött ca 500 g lövbiff 1 msk olja 1 msk sesamfrön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Blanda spaghettin med såsen och tillsätt citronsaften och hälften av rucolan. När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut
Häll såsen över lövbiffarnaoch strö över klippt persilja. Lägg ut lövbiffarna på ett bakplåtspapper. Var där med vårt lilla barnbarn Millian, han är så mysig att ha med sig vi går runt provsmakar på ost och korv som det bjuds på… Vi hittade även en lekhörna där man kan testa bilar och rita fina teckningar
Servera lövbiffarnamed teriyakisåsen och bakad eller pressad potatis. Eftersom man vill hinna med mycket, så får inte middagen ta för lång tid… lövbiff brukar bli bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.