Om ni väljer att göra degen i matberedare så väntar ni bara med att tillsätta mandeln till efterråt. De här skorporna blev helt perfekt spröda och riktigt goda
Lägg i ugnsform och blanda medolivolja, salt & peppar och finhackadrosmarin. När vi var iItalientidigarei somras så gjorde vi en fantastiskt god sallad som vi åt till det grillade köttet istället för till exempel potatis
Alltid när jag har lövbiff hemma så varierar jag mig bara mellan två olika grytor. rulla ihop och fäst med tandpetare så att fyllningeninte åker ut när den steks på
Så här blev den, min allra första Pannacotta med tre smaker och tre lager. Det är inte svårare att göra en Pannacotta med tre lager än med ett, det tar lite längre tid att få den färdig bara
Tillslut frågade vi runt lite bland de vi känner och ingen hade någon på lager heller. Vi laddade upp meditalienskmusik, både på Spotify och i cd-spelaren, Dean Martin sjöng för allt vad hans pipor höll och blev hes till slut
Skala och skär lök, morötter och vitlökibitar och lägg i grytan tillsammansmed krossade tomater, vin, vatten, rosmarin, citronzest, lagerblad, salt och peppar
Tunt lager av grundröran. Det är oftast de klassiska charktårtorna med ägg, ost och skinka eller skaldjur som folk vill ha men denna gång en italienare och det är superkul
Det blev en meditalienskasmaker och den blev mycket uppskattad på kalaset. Jag tycker om smörgåstårtor men kände att jag ville göra en mer trendig tårta och med nya oväntade smaker
Servera pajen medtillbehören. Fyllning. Tillservering. Vispa samman ägg, grädde och salt. Lägg tomatbitar och ost i pajskalet och häll över äggblandningen
Stek irikligtmedolivoljatills de får färg. En mumsig gratäng som jag gjorde tillgrillat. Häll lite tomatsås i botten av form, på med hackad och grilladpaprika, aubergineskivor, hackad basilika, mozzarella imindrebitar, grovriven parmesanost
Jag älskar det italienska köket med alla örtkryddor, parmesan, mozarella, oliver och goda oljor. Sen gick jag med näsan nere idiket hela vägen hem, men jag hittadeinga fler
För det mesta så gör jag minpizzadegmed surdeg och för varje gång så blir den bättre och bättre. Igår var det såklart dags för den obligatoriska "fredagspizzan" igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.