Det är det som är så kul med matlagninginget recept är ristati sten, det är bara att låtakreativiteten flöda i köket och låta smaklökarna avgöra om du har lyckats
Lägg bananskivor på en bakplåtskläddplåt och bred på jordnötsblandingen. Jag har idagblivitinspirerad av en bild jag såg på internet och provade att göra ”minvariant” på en nyttigarebiskvi, utan socker och mjöl
Om man vill kan man givetvis blanda ned både kokta ägg, ostkuber, färsk tärnad gurka och sallad för att variera men det är ovan nämnda recept/grundsallad som barnengillar bäst
Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Låtrinna av och svalna i ett durkslag tills den är ljummen. Man kan förstås välja att försöka efterliknatraditionella smaker på biffar och sås, men jag föredrar att göra det medvetet annorlunda – dels för att jag inte försöker kamouflera något (det har aldrig funkat de gånger jag faktiskt försökt), dels för att jag tycker det funkar bättre att anpassa kryddning och proportioner efter råvaran
Ordet beskriver en i det japanska köket mycket vanligtillagningsmetod för fisk, fågel eller kött som går ut på att blanda en sås som man marinerari för att sedan grilla det som grillas bör
Stek tills baconen är knaprigt och låt sen baconet rinna av på lite hushållspapper på en tallrik. Jag gjorde en gratäng-version av barnensfavoritkycklingpasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.