Hemmagjord pizza är bra mycket godare än köpepizza, här toppad med ruccola och krasseblommor. 1,5 dl chunky salsa medium (finns i tacohyllan). 1,5 dl riven ost (gärna med lite smak). 1/2 skivad röd lök. 2 st vitlöksklyftor skivade. 1 dl svarta oliver. Rör ihop såsen och bred ut den på degen, fördela toppingen och ställ in pizzan i ugnen 250 grader 10 - 15 minuter, strö på lite ruccolasallad och servera. 1,5 dl chunky salsa medium (finns i tacohyllan). 1,5 dl riven ost (gärna med lite smak). 1/2 skivad röd lök. 2 st vitlöksklyftor skivade. 1 dl svarta oliver
Fördela den karamelliserade löken över smördegsbitarna, toppa med soltorkade tomater ocholiver. Resterande smördeg kan du gärna använda till att göra en liknande smördegspuff med västerbottensost och rom, se recept här
När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut. Hetta upp en rejäl skvätt olivolja i en stekpanna och tillsätt vitlökoch chili
(jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta in sig såsen)Ta försiktigt upp rulladerna och lägg dom åt sidan medan du reder av såsen med maizena redningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.