Pulled pork har ju blivitsupertrendigt och viville också prova på detta tillsist, inteminst för att det låter himlasmidigt att stoppa in maten iugnen på morgonen och sedan inte göra något fram tillsmiddagen är färdig
Som jag har sagt tidigare så kan man passa på att göra långkok när man är föräldraledig och har hela dagarna på sig att leka hemma med bebisen och samtidigt ha en gryta iugnen
De är också så fantastiskt öppna för alla minatokiga, nya idéer som vänder saker lite upp och ner. Jag tittar dock på hur jag kan förbättra och framförallt elimineraonödigatillsatser som buljonger och färdiga såser etc som figurerari köken
Egentligen borde all köttfärssås vara slökokt/långkokt. Att försöka göra en god köttfärssås snabbt är bara dumt, för smakerna hinnerverkligeninte gosa ihopsig som sig bör
Jag gillarverkligen mat som sköter sig själv iugnen och detta recept är ett utmärkt exempel. Är man bara ute i god tid får man ett underbart saftigt kött som bara faller isär med minimalaarbetsinsatser
Bryn köttet på hög värme så att det får en fin brun färg runtom,salta och peppra. Lägg ner köttet i en lergryta eller liknande som tål ugnsvärme(med lock)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.