RECEPTDu behöver En stor bit fransyska +1kg(biten jag skar upp vägde 1,3kg) 2st gul lökar Kokosolja & margarin/smör 400g körsbärstomater 1pkt krossade tomater En liten burk kokosmjölk 2 vitlöksklyftor Rosmarin Chilipulver Paprikapulver Skvätt soja Gnutta kanelVill tipsa om 2st gul lökar
Egentligen borde all köttfärssås vara slökokt/långkokt. När det sen vankas långkokt köttfärssås åker en eller två sånna fram och får ligga i såsen och puttra
1,5 kg fransyska eller rostbiff1/2 flaska rödvinnågra lagerblad4 krossade vitlöksklyftornågra kvistar rosmarinsalt pepparPutsa köttet fri från hinnor och lägg ner det i påsen med marinaden. 1,5 kg fransyska eller rostbiff
Jag gillar verkligen mat som sköter sig själv i ugnen och detta recept är ett utmärkt exempel. Är man bara ute i god tid får man ett underbart saftigt kött som bara faller isär med minimala arbetsinsatser
Pulled beef i gryta, inlagd rödlök, surdegsbröd, saltgurka. Pulled pork har ju blivit supertrendigt och vi ville också prova på detta till sist, inte minst för att det låter himla smidigt att stoppa in maten i ugnen på morgonen och sedan inte göra något fram tills middagen är färdig
tjocka revbensspjäll, minst 1,5 kg2 gula lökar, grovhackadeen burk mutti körsbärstomater4-5 dl rött vin5-10 vitlöksklyftor3 lagerblad2 msk worchestersåsOm du använder en lergryta sätt den i kallt vatten 30 minuter innan användning, annars kan det finnas risk att den spricker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.