Jag har saknat det, och jag hoppas förstås att ni bloggläsare har saknat mina inlägg… Jag har dock varit alldeles för upptagen med annat för att hinna blogga i den utsträckning jag egentligen skulle vilja, så kan det bli ibland, men förhoppningsvis ska ”bloggtorkan” snart vara över
För den som aldrig levt någon särdeles lång tid under ekonomisk press, för den som inte är ensam, för den som har pengar på banken, för den som har råd att äta lunch ute varje veckan som dessutom kan åka kollektivt och så vidare, kan det sannolikt vara svårt att förstå min förtvivlan
Ett av mina favorittillbehör är röd pesto, det går otroligt fort att göra och är väldigt användbart. Frukostmacka med röd pesto, paprika, spenat, flingsalt och olivolja
För ett tag sedan fick vi leverans av Brobergs fisk med fiskar jag aldrig tillagat bl a ryggfilé av Långaoch Marulk så gissa hur sugen jag då var på fisk
Den långa bearbetningen kommer stabilisera degen och göra den mindre kladdig. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Mycket nötter och torkad frukt som ger massa energi om du ska ut på ett krävande pass i skogen eller vad det nu kan vara, eller om du har en lång tenta framför dig
Jag har skrivit mycket om mina erfarenheter efter många ochlånga dieter och hur min kropp påverkats av dem och jag är glad att fler berättar om sina erfarenheter
Ställ att svalna i ca en timme och forma sedan till avlånga bollar. Julgodis och julgodis, det vet jag ju inte om det är förstås men jag gör den ju nu och det är snart jul så vi kallar det julgodis
Som sagt, om man vill göra som svågern struntar man i att dela bottnen och låter den vara som den är i långpannanoch sedan toppar man med vispad grädde och jordgubbar
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.