Lättrimmad aborre med sommarprimörer och baconcréme
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g abborrfilé
  • 2 msk smör
  •  
  • Lag
  • 5 dl vatten
  • 2 msk salt
  • 2 msk socker
  •  
  • Baconcréme
  • 140 g bacon
  • 200 g naturell färskost t ex philadelphia
  • ½ dl gräslök
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 1 krm salt
  •  
  • Primörer
  • 12 små rödbetor
  • 12 färskpotatisar
  • 12 små morötter
  • 1 msk pressad citron
  • 1 msk olivolja
  • 70 g blandade salladsskott

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.