Det här brödet är lättbakatoch väldigt saftigt, nyttigt med mycket morötter i degen är det också. I kylen stod en liter utgången filmjölk och jag hittade även några bortglömda morötter så det fick bli brödbak
Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Jättegott, saftigt ochlättbakat är det, men behöver lång tid i ugnen. Inspiration till det fick jag när vi var på resturang Sjögräs i Stockholm, och jag fick ett så gott, mörkt bröd från Friends of Adam som jag tror var ett bikarbonatbröd
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.