Rostbiff är en sån där smidig, enkel och väldigt god lösning när det är många som ska mättas, oftast köper man ju färdigskivad rostbiff i affären men man kan faktiskt lätt lösa det på egen hand i sitt eget kök
Servera medrostbiff. Smaka av med salt. Potatissalladmedrostbiff (ca 4 portioner). 500 g rostbiff. Potatissalladmedrostbiff (ca 4 portioner). 500 g rostbiff
Smeta in hela rostbiffenmed BBQ-såsen. Jag vet inte om det var att producenten är litet utöver det vanliga, eller om tanniner och annat har slipats av med tiden - för detta var ett sanslöst gott vin
Börja koka bukettgrönsakerna i lättsaltat vatten. Potatissalladen är en gammal favorit som jag brukar bli bjuden på i Rossön – godast är den alltså med äkta rossöpotatis, men det går bra med vilken potatis som helst
Salta och peppra köttet noga och mycket, var inte rädd för att gnida in kryddorna med händerna. Stek rostbiffen på alla dess sidor så den får en fin stekyta
Dela potatisen och blanda med senapen. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Blanda alltsammans ordentligt innan potatisen tillsätts (eftersom potatisen är mjukare och lätt går sönder vill man röra så lite som möjligt när man tillsatt den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.