Lättare mat. Här en kall kycklingsalladmed massor av gott och grönt i. Jag använde för första gången Fond du Chef, små pytsar med flytande fond och blev jättenöjd
Nyårsafton närmar sig och förväntningarna är som alltid höga, godaste maten ska serveras i vackraste klänningen, finaste champagnen ska drickas med de bästa vännerna och man ska vara på sitt allra soligaste humör
12 dl Arla Köket® lätt crème fraiche. 1Receptet gäller för 10 port 1¼ kg benfri högrev 2 gula lökar 1 liter vatten 2 tärningar köttbuljong ½ tsk svartpeppar 4 msk tomatpuré 2 msk soja 2 msk vetemjöl 2 dl Arla Köket® lätt crème fraicheGör så här Skär köttet i bitar
Tänkte att jag skulle föröka med ett inlägg varje dag för varje måltid men vi får väl se. Fördela även salamin och spenaten över alla bröd och krydda eventuellt med vitlökspeppar eller pizzakrydda för mer smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.