Och så svenskt smör på det. Men om du gillar sardeller och vill ha mer sälta, så lägg på det också. Bjöd mina föräldrar på det här och jag överdriver inte ett dugg när jag säger att de verkligen gillade det
Nu har vi kört repriser på vädret länge nu, men visst är det skönt. Idag blir det fisk på grillen, precis som det var förra lördagen men det är så gott
Klicka på smetana och rom och dekorera med dill. Gör så här. Värm mjölken så att den blir fingervarm. Smula jästen i en skål och häll över den ljumma mjölken
Svartvinbärslikör på gång. 2016-09-13, 20. 24. Har slarvat och inte plockat av vinbären förrän nu. Plockade och bestämde mig för att göra likör av bären
Visserligen kanske man inte behöver äta stek med potatis och gräddsås, men själva principen att äta något lite festligare och kosta på sig dessert och fin dukning, tilltalar mig
Eftersom jag inte har någon press gör jag på enklast möjliga sätt. Det här receptet finns på flera olika bloggar men jag tror att ursprungsreceptet kommer från Gelas hem och trädgård
Vi håller fortfarande på med att laga sådant vi inte brukar äta och idag åt vi denna soppa jättegod och smidig att tillaga (smidig för att Micke fixade den
Idag gör jag ett avsteg från frukostgröten och bjuder i stället på en jättegod bovetecrunch. Och eftersom jag fortfarande inte tycker om kall yoghurt nu i höstmörkret häller jag upp den på kvällen innan så hinner den blir lagom rumsvarm till morgonen
Det är svårt att riktigt ta in allting som händer och vad det kan innebära på sikt med allt som pågår runt Jävligt Gott just nu, men jag försöker göra mitt bästa för att inte tappa fokus eller bränna ut mig
Jag blir som de flesta andra sugen på lättare mat och gärna flera små kalla rätter. Lägg ut skivor av serranoskinka (eller annan lufttorkad) på en plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.